úterý 5. května 2015

Náhrdelníky z eBay

Ahojky!
Jsem typický shopaholic. A co se eBay, Aliexpress, Dresslink nebo Choies týče, platí to dvakrát. Nikdy neodolám náušničkám za dolar a podobným věcem. Trochu mi to už leze na mozek, když pak chodím po obchodech, vždy mi hlavou proběhnou ceny na asijských eshopech a koupi většinou zavrhnu. Oblečení kupuji hlavně na Choies, je to sice dražší obchod, ale také kvalitnější. Mám tedy i věci z eBay, ale ne všechny se dají nosit.
A dnes vám ukážu moji poslední objednávku náhrdelníků. Všechny jsou z eBay a odkazy samozřejmě přidám k obrázkům.

Modrý decentní
Krásný náhrdelník, není veliký, takže nijak nekřičí. Na eBay ho mají ve více barevných kombinací a přemýšlím, že si koupím ještě nějaké verze. Nošením se nijak neztrácí barva a nečerná.
cca 70 Kč
odkaz






Výrazný stříbrný
Takto se sice zdá malý, ale je opravdu spíše masivní. Zatím jsem nějak nenašla outfit, se kterým ho kombinovat. Ale to se určitě změní. Vypadá krásně, ale do školy mi přijde moc výrazný.
cca 70 Kč
odkaz








Elegantní černý
U tohoto je fotka opačně, jako u toho předchozího. Na fotce vypadá větší, je ale krásný, decentní a ideální i do školy. Udělá parádu i na černém tričku, jsem z něho nadšená asi nejvíce.
cca 80 Kč
odkaz





Základní černý a mint


 Musím říci, že černá varianta je pro mne nositelnější. Ne, že by mint barva nebyla má oblíbená, to je! Ale špatně se kombinuje. Nějak jsem prostě nesehnala stejně barevné ostatní kousky. Ovšem ten černý je naprosto super!
cca 60 Kč
odkaz













Tak a to je z poslední objednávky vše. Se všemi náhrdelníky jsem spokojená, žádný není nekvalitně vyrobený. A hlavně, v kamenném obchodě bych za podobné dala minimálně třikrát tolik.
A co vy? Také máte rádi asijské obchody? Budu ráda, když mi dáte vědět, jestli na nich nakupujete a jaké věci nejčastěji? Snad nejsem jediný blázen.

S láskou
LoB Girl

7 komentářů:

  1. Krásné náhrdelníky, já takové výrazné miluji :-) A myslím, že to můžeš nosit i do školy.. :-) když se k tomu patřičně oblékneš, já tak chodila normálně.. :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/vybarvi-se-v-tyrkysu.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odvažuji se a nosím, ale čas od času má někdo blbou připomínku. Ale lidem se člověk nikdy nezavděčí :)

      Vymazat
  2. Nevím, jak to ty i ostatní děláte, že vám chodí takové pěkné věci. I když jsem třeba na ebay koukala hodnocení, tak mi domů stejně přišel náhrdelník s odpadlým kamínkem, další byl zčernalý...asi potřebuji od někoho školení aby mě naučil, jak nakupovat. Narozdíl od tebe to neumím :)

    The decadence of decay

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já prostě mám jen štěstí :D Někdy mi domů také příjdou naprosté hadry.

      Vymazat
  3. Moc pěkné náhrdelníky. Především 1 a 3 se mi hodně líbí :-)
    TeriMiss

    OdpovědětVymazat
  4. Ten první je nádherný :-) taky už mám na eBay objednáno, nejaké ty náramky a náhrdelníky :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Mám prakticky stejný náhrdelník jako ty ten první modrý, akorát ho mám v oranžové (nebo spíš oranžovo růžové) barvě a moc se mi líbí. Kupovala jsem ho na romwe.com a až na to, že mi přišel rozjetý (pár těch spojovacích kroužků se rozjelo tak jsem si to spravila) to bylo v pohodě. Jinak na ebay jsem ještě náhrdelníky nenakupovala, ikdyž se na to někdy chystám. a máš pravdu, když chodím po obchodem tak ty ceny, to je něco, zvlášť když se to dá sehnat na internetu třikrát levněji, akorát si musíš počkat než to přijde :)
    in another galaxy

    OdpovědětVymazat