neděle 10. května 2015

MOTD s Makeup Revolution



Ahojky!

Dnes to bude v přirozených odstínech paletky What are you waiting fot? Od Makeup Revolution ....tuto kosmetiku miluji, ať už kvůli kvalitě stínů nebo barvám, které se dají zkombinovat na tisíc způsobů. Tuto paletku jsem si koupila v Rossmannu za 299 Kč a byla to koupě která se opravdu vyplatila :)



Na fotkách jsem označila stíny v pořadí, ve kterém jsem je použila. Nejdříve (jako vždy) jsem použila stín světlý. Tento je takový champagne a na víčku vypadá krásně. Dále tmavší bronzový stín do druhé poloviny víčka. Poté teplý matný hnědý stín, který jsem dala do ohybu. Krásně prohloubí a zahřeje pohled. Následoval tmavý hnědý stín do vnitřního koutku pro splastyčtění oka. Tento stín jsem si opravdu hodně zamilovala a používám ho skoro pořád. Dále už jen matný světlý stín na rozmazání přechodů a matná černá linka, namalovaná stínem 6.
Mně osobně se líčení líbí, je to taková ta nude klasika do školy/práce. I když já se nebojím nosit i barevnější líčení. No tak na mne občas lidí koukají, alespoň je má práce vidět.
A teď k fotkám líčení :)






Tak a to je pro dnešek všechno. Doufám, že se vám líčení líbilo :)

Dejte mi vědět, jak se vy malujete na všední den :) Nude? Nějaké bláznivé kouřovky? Nebo jen klasická černá linka? Já kombinuji a střídám vše výše uvedené, nad nejsem jediná :)

Ps. budu moc ráda když se připojíte k mému blogu pomocí gadgetu na pravé straně :)

S lásko ♥
Lob Girl



29 komentářů:

  1. Paletka vypadá moc krásně, to jsou úžasné fotky moc ti to sluší :)

    PS: U mě na blogu právě probíhá GIVEAWAY, budu ráda, když se zapojíš!:)
    www.lovies47.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Paletka vypadá teda pěkně :) Já když mám dost času se namalovat, tak si celkem vyhraju, když čas ale není (což je hlavně v týdnu, kdy chodím do práce) tak se líčím jen pudrem, tužkou na obočí, řasenkou a linkama :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem okrouhala tu hodinu, kterou ráno mám na přípravu do školy a 20 minut mám na líčení, je to strašné, 1/3 času! :o

      Vymazat
  3. Krásna paletka. Ja zvyčajne nemám veľmi čas na tiene a väčšina mi aj tak dráždi oči, takže je to skôr špirála a normálna alebo trblietavá linka :)
    GlitterCircus

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takto jsem to dělala dříve, ale teď jsem zjistila, že bez stínů už si příjdu jako nahá :D

      Vymazat
  4. Wow, jsi strašně krásná slečna! :O ♥ Děkuji Ti za moc milý komentář u mě na blogu a za sledování, i já se samozřejmě stanu Tvou "fanynkou" :D Líčení se mi moc líbí, ale aspoň kdyby mě tak někdo namaloval. Jsem strašně líná, takže si dám maximálně řasenku :D. A v poslední době ani to ne, protože mám svou "no make-up éru" :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, no make up éru občas také dostanu, ale pak se mě nějaký inteligentní človíček zeptá, jestli mi není špatně a rychle se zase namaluji :D
      Jinak děkuji moc, to je milé :)

      Vymazat
  5. Super paletka a tobě to opět moc sluší.:-) No já se do školy moc nemaluju jen zakrývám nedostatky, dám řasenku, nějakou nude rtěnku nebo lesk a jdu. Ani si nemůžu moc malovat linky ,protože jsem zjistila, že k mým velkým očím se prostě nehodí a nesluší mi, takže si občas dávám takový poloviční "linky" jen černou tužkou :-D Jinak pěkný článek! :-)
    TeriMiss

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, já většinou když linky, tak stínové, nějak se mi nelíbí ostrá kočičí linka. Asi i proto, že je neumím udělat stejné :D

      Vymazat
  6. great blog :)

    http://www.itsmetijana.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  7. Páni, dokonale vystínované a jsi moc hezká :) Já se líčím i na běžný den kouřovkama. Má to tu výhodu, že když se nenalíčím, nikdo mě pak nepozná. :D Mimochodem, co říkáš na ten fialový stín? Mě přijde na víčku takový nijaký, čekala jsem, že to rozbalí víc.

    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, také jsem čekala více, ale nakonec ho využívám i tak :) Jen jsem chtěla aby byl více vínový.

      Vymazat
  8. Já jsem to samé brouku :D ráno jsem natáčela video, pak jsem ho editovala, pak jsem se teda mrkla na nějaký ten elektrický proud ,ale teda -.-

    OdpovědětVymazat
  9. Moc pěkné, fakt ti to sluší :) Kéž by se mi chtělo se tak malovat.. respektive, líčit se mě baví, ale strašně mě nebaví se pak večer odličovat :D Jsem unavená a padnout do postele je to nejjednodušší..

    worldaroundmissnothing.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Víš, jak já jsem se dlouho učila tu zažitou rutinu odličování? Ale hodně mi to pomohlo na pleť :)

      Vymazat
  10. Paletka vypadá senzačně, krásko. Já si udělala radost Nude Tude od theBalm a tu teď patlám horem dolem. ;) Moc ti to sluší, jako vždycky. :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ach, Nude Tude je mo´je vysněná paletka :3 Děkuji moc, jsi milá! :)

      Vymazat
  11. Já na oči střídám trojí líčení. Nejčastěji dělám nějaké kombinace s mou milovanou paletkou Naked 3. Pokud ale spěchám, používám Color Tattoo, nejraději mám odstín Pink Gold. No a třetí variantou líčení jsou jumbo tužky.Nejradši mám tužky od Milani, NYX nebo Astoru. Co se týká barev, tak nejradši mám nude odstíny, pak odstíny růžové, zlaté, stříbrné a zelené :-) Lenka
    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zjistila, že jen color tatto mi nestačí, musím mít prostě oko vystínované, jinak si příjdu divně :D

      Vymazat
  12. Veľmi ti to pristane. Nude líčenie sa mi veľmi páči, no ja si dávam iba špirálu, na tiene som totálny kripel, takže to teraz radšej ani neskúšam. :))

    DominicaLand

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je přeci každého věc :) Ať si každý nosí to, co mu vyhovuje, sluší a dělá ho šťastným

      Vymazat
  13. Jůů, ty jsi teda kočka! :-) Líčení ti moc sluší.

    PS: A já si zrovna myslím, že tobě by růžová rtěnka seděla úplně krásně! :-)

    Ketrin Fl ~ Call me Ketrin blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :) No a vidíš, já se v ní prostě necítím :DD Schválně si jí někdy vezmu do MOTD

      Vymazat