pátek 1. května 2015

Kdo?Co?Jak? A proč?

Ahoj,
osobně vás vítám na svém v pořadí asi stém blogu, na který budu přidávat různé outfity, nákupy z eBay, Aliexpressu a dalších čínských eshopů, možná nějaké to líčení a recepty. Vše co se mého životního stylu týče. Prvoplánově to bude fashion blog, ale znáte to, nikdo nakonec nezůstane jen u módy.
Psaní a móda jsou mé největší koníčky. Takže skloubit je v psaní blogu o módě? To je pro mne jako stvořené. Samozřejmě, že jen nesedím doma, mám také jiné zájmy. Ráda chodím do divadla, na koncerty, hudební festivaly a také nějaký ten sport.
Prozatím nechci zveřejňovat své osobní údaje a proto vystupuji jako LoB Girl. Co vám ale prozradím je, že mi je 16. Tedy ne na dlouho, v červenci oslavím narozeniny a budu opět o rok starší. Asi to každý z nás zná, ale dříve jsme si říkala, jak budu dospělá, až mi bude 17. A teď? Vlastně nevidím rozdíl mezi dobou, kdy mi bylo 15.
To by bylo asi na úvodní článek vše. Nechci se nijak rozepisovat, jelikož nikdo nemá rád egocentrické články na tři tisíce slov, no ne?

S láskou,
LoB Girl

1 komentář:

  1. Neboj, ten rozdíl nepoznáš ani až ti bude x-cet. Stejně si myslím, že kus dítěte by měl zůstat v každém z nás i v dospělosti.
    Těším se na outfity! Moc ti slušelo v tanečních, co jsem mohla tak IG zahlédnout :)
    Tfuj tfuj (hodně štětstí) do začátku!

    OdpovědětVymazat