čtvrtek 28. května 2015

Cosmetics shopping spree /1


Ahoj,
Dnes přicházím s novým formátem článku, který na mém blogu zatím nebyl.Chtěla bych rozdělit sekci Shopping spree na nákupy kosmetiky a oblečení. Tento článek tedy bude zaměřen na kosmetiku a příští byl na oblečení. Snad se vám bude líbit.
Toto je celý můj novinkový sortiment, pro někoho málo, pro někoho moc, to je velmi subjektivní.



Makeup Revolution- What are you wating for? 399 Kč
Esence mono stíny- 45 Kč
Astor lip tint- 39 Kč (eshop Elnino)
Rival de Loop rtěnka- cca 60 kč
Dermacol longlasting rtěnka 01- 159 Kč
Sleek rtěnka- dárek
Sleek Au Nature paletka- dárek
Batiste suchý šampon- 99 Kč
Tvářenka P2- cca 60 Kč

  

Jako první vám chci ukázat již na mém blogu dokola omílanou paletku od Makeup Revolution. Která má skvělou pigmentaci a za tu cenu je to prostě nutnost.
Další stíny jsou od esence. Jsou to takové mé nejpoužívanější barvičky, které mi v paletkách vždy rychle dojdou. Mají relativně dobro
u pigmentaci, takže za tu cenu - nekup to.




Další, je úžasná Sleek paletka. Pigmentace je jednoznačně perfektní. Matné stíny sice trochu práší, ale to jí s klidným svědomím odpustím. Nejraději mám (jak je asi vidět) champagne a vínový třpytivý stín. Je to univerzální paletka, se kterou vytvoříte lehký nude look, ale i dramatické kouřovky.


  
Astor perfect stay lip tint jsem si objednávala přes eshop Parfemy elnino, mají zde kosmetiku za strašně nízké ceny. Doprodávají zboží z drogerií a díky tomu jsem mohla tyto krásky mít jen za 39 Kč. Na rtech velmi dobře drží, ale musím říct, že se po takových 2 hodinách začnou uvnitř rtů ztrácet a nevypadá to moc hezky. Na druhé straně fixy je balzámek, který se používá, aby vám nevysychaly rty. Má nejoblíbenější barva je Bois de Rose, která je ideální na podzim a zimu. Na léto však preferuji Mexican Pink, která je krásně výrazná a upoutá pozornost.

Stále řešená tekutá rtěnka od Dermacolu. Drží? Nedrží? Já mám zkušenosti jen s touto 06 a ta mi drží. Zprvu je na rtech taková nepříjemná, ale to do půl hodinky zmizí a pak mi vydrží jídlo, pití a i nějaké ty polibky.

Také se vám stává, že když máte kluka, rtěnky jsou najednou tabu? Protože upřímně, který kluk chce mít červenou rtěnku po celé tváři?



Tentokrát to bylo velmi o rtech. Na léto se vždy zblázním. První rtěnku mám z Drážďan od značky Rival de Loop. Je to krásný šťavnatý odstín a už jste s ní mohli vidět líčení. Rtěnka se super na léto, kdy krásně rozzáří ulice. Jen výdrž není nic moc.
Druhou je Dermacolí longlasting rtěnka v odstínu 01. To je taková přirozenější barvička, více do červena. Může působit spíše formálněji, výdrž mi moc longlasting nepřijde, ale mé olizování rtů vydrží tak 3 hodinky.
Poslední je Sleek. Obal- jednoznačně elegantní a luxusní. Nemám co vytknout, toto je krásný nude odstín, který se hodí na každodenní nošení. Vydrží na rtech dlouho a ztrácí se rovnoměrně.

 
 Můj dlouholetý miláček je Batiste suchý šampon. Krásně voní, skvěle funguje...co více si přát? Sehnala jsem ho v jedné naší zapadlé drogerie, kde poslední dobou prodávají samé takové značky, které se běžně seženou jen na internetu.Za necelých 100 Kč je to výborný pomocník a nemůžu si ho vynachválit.

Na fotce je ještě tvářenka od P2, kterou mám strašně ráda, ale bohužel si jí teď pujčila mamka, takže vám nenafotím pigmentaci. Je taková průměrná, nemusíte v ní hodinu kroužit štětcem, ale ani dávat velký pozor při nanášení. Upřímně takováhle pigmentace je pro mne nejlepší.

To je vše z dnešních nákupů. A co jste si pořídily vy? Vyzkoušely jste nějaké z těchto produktů?

S láskou♥
LoB Girl

22 komentářů:

  1. Ta paletka vypadá bezvadně, přesně odstíny, co by se i mně líbily :). Jak můžeš vidět v mém novém článku, tak já nenakupovala kosmetiku, ale oblečení :D. Co se týče toho suchého šamponu, tak nemůžu používat ve sprejích, mám je hned pryč, takže používám obyčejný práškový za nějakých 30Kč, ten mi vyhovuje nejvíce (bohužel teď nevím značku).

    OdpovědětVymazat
  2. Myslím si, že je moc fajn to rozdělit na kosmetiku a na oblečení, ta paletka stínů vypadá skvěle :)
    Lovies 47

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám tu dlouhotrvající Dermacol 06 taky a jsem s ní taky moc spokojená. Z Tvých nákupů mě samozřejmě zaujala ta krásná nude rtěnka od Sleeku. Nějak jsem ale nenašla něco podrobnějšího o té paletce Sleek, jen o Makeup Revolution.

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Naposled jsem se vydala utrácet za make-up a pudr od Guerlain. Paletka od Makeup Revolution vypadá super. Lákala by mě i tekutá rtěnka od Dermacolu.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Ten suchý šampon je taaak roztomilý O:)
    tribanany.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Batiste je skvělý, nedám na něj dopustit :) a paletka od Sleeku vypadá moc hezky :)

    OdpovědětVymazat
  7. sleek paletka je krásná! a od kamarádky jsem slyšela, že ty suché šampony od batiste jsou taky perfektní!
    JULI JULI blog

    OdpovědětVymazat
  8. Ten suchý šampón od Batiste si každý chválí...škoda, že u nás v drogériích ho nemají:-( jelikož ten co mám je naprosto nefungující!
    TeriMiss

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musí se pro něj do Německa nebo mít štěstí jako já :)

      Vymazat
  9. tie paletky vyzerajú super, a niečo od P2 by som strašne chcela vyskúšať :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  10. ta Sleek paletka vypadá úžasně, mám ráda tenhle typ, kde opravdu většinu stínů využiješ
    Zvu tebe i tvé čtenáře na giveaway:
    GIVEAWAY
    in another galaxy

    OdpovědětVymazat
  11. Tomu se říká pořádná nálož :) Ten Batiste chci vyzkoušet už delší dobu, ale zatím jsem se k němu nedostala. Používám nějaký prášek z drogerky za 30 Kč a tyk funguje obstojně. Akorát je bílý, takže musím důkladně rozčesat, jinak mám vlasy tak o 3 odstíny světlejší než normálně :)
    The decadence of decay

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Batiste prodává i speciální pro hnědé vlasy, přijde mi to super :)

      Vymazat